Najem vadbenih prostorov

Na Gimnaziji Šiška, najbolj športni šoli v Sloveniji omogočamo dnevni, mesečni ali letni najem naših prostorov športnim društvom in zvezam, kot tudi poslovnim in zasebnim najemnikom.

Na voljo za najem so šolska telovadnica, mala judo telovadnica in plesna dvorana.

 

Šolska telovadnica je idealna za igranje odbojke, košarke ali futsala in je velikosti 24 x 30 m aktivne površine. Na eni polovici je možno igrati: odbojko (1,5 m izza osnovne črte), nogomet – 4 : 4, košarko na en koš (ali dva, brez prostora pod košema).

Urnik zasedenosti si lahko prenesete na povezavi TUKAJ.

 

Mala judo telovadnica je primerna za izvedbo različnih športnih aktivnosti, vodenih vadb, team buildingov, praktičnih prikazov, predavanj in delavnic za manjše skupine. Dvorana je opremljena z letveniki, judo – blazinami in projektorjem. Velikost dvorane je približno 15 x 8 m.

Urnik zasedenosti si lahko prenesete na povezavi TUKAJ.

 

Plesna dvorana zadovolji vse potrebe po kvalitetni in mirni vadbi različnih plesnih zvrsti, joge, TAI CHI ipd. Opremljena je z ogledali, telovadnim drogom, ozvočenjem in je klimatsko hlajena. Velikost dvorane je približno 12 x 7 m.

Urnik zasedenosti si lahko prenesete na povezavi TUKAJ.

 

Ob vsaki dvorani se nahajajo še garderobe s tuši ter brezplačno parkirišče.

Cenik za leto 2023/2024 si lahko prenesete na povezavi TUKAJ.

Za informacije o dvoranah, prostih terminih in cenah prosimo kontaktirajte g. Miho Korena na elektronski naslov: najemprostorov@gimnazija-siska.si ali telefon 031 666 517.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!