Zimski športni dan

Zimski športni dan bo potekal:

  • 14. 2. 2019 za 1. in 2. letnike
  • 6. 2. 2019 za 3. in 4. letnike

Podajamo nekaj navodil:

Dijaki se glede na želje prijavite k izbrani dejavnosti v spletni učilnici na naslovu http://moodle.gimnazija-siska.si/ v predmet OIV izbirne vsebine. Za vstop uporabite uporabniško ime in geslo, ki ste ga dobili za dostop do Eduroam in 0365. To je uporabniško ime v obliki Ime.Priimek@dijaki.gimnazija-siska.si. Če ste pozabili pristopno geslo, sledite navodilom na šolski spletni strani (https://www.gimnazija-siska.si/elektronske-identitete//) v poglavju Elektronske identitete.

Če ima dijak individualni status ali ima v času športnega dne pomembno športno tekmovanje, mu za športni dan lahko priznamo to dejavnost. Dijaki o tem obvestijo svojega športnega koordinatorja, ki to dejstvo sporoči organizatorici športnega dne do 26. 1. 2019.

Dijaki, ki se zaradi zdravstvenih razlogov ne morete udeležiti nobene od športnih aktivnosti, ki so na voljo, prinesete zdravniško opravičilo organizatorici športnega dne do 26. 1. 2019. Športnega dne se boste udeležili v času nadomestne dejavnosti.

Prijavljeni dijaki, ki se športnega dne iz kakršnegakoli razloga ne bodo udeležili in se do 26.1.2019 ne bodo odjavili pri organizatorici športnega dne, bodo plačali del stroškov za športni dan (avtobusni prevoz, stroške spremljevalcev, rezervacije aktivnosti,..). Opraviti bodo morali nadomestno dejavnost. 

Prijave bodo potekale od četrtka, 10. 1. 2019 do torka, 15. 1. 2019. Ta dan se zapre tudi spletna učilnica.

Pri nekaterih dejavnostih je število mest omejeno. Program za te dejavnosti se »zapre«, ko je število prijav zapolnjeno. Torej pohitite, saj kdor prej pride, prej melje.

Po zaprtju spletne učilnice menjave prijavljenih dejavnosti ne bodo več možne.

V primeru, da katera od dejavnosti zaradi premajhnega števila prijav ne bo izvedena, vas bomo obvestili in vas pozvali, da se prijavite na še razpoložljive dejavnosti.

V okviru športnega dne in tekmovanja za naj razred bomo izpeljali tudi šolsko tekmovanje v alpskem smučanju in deskanju. Vsak razred lahko za tekmovanje prijavi neomejeno število tekmovalcev. Vsak uvrščen tekmovalec prinese razredu točke! Razred z največ točkami dobi torto! Najbolje uvrščeni dijaki bodo imeli možnost nastopa na srednješolskem državnem prvenstvu.

Organizatorica športnega dne

Truda Švarc Urbančič

V Ljubljani, 3. 1. 2019