Izbirni dnevi OIV in krožki

Tukaj si lahko prenesete KATALOG OIV 2019-2020

Od 18. do 22. 6. 2020 bodo za 2. ABDEF in 3. EF izbirni dnevi OIV.  Gre za vsebine, ki jih morate opraviti v okviru OIV – izbirne vsebine v obsegu 20 ur. Tudi letos smo izdali katalog dejavnosti med katerimi lahko izbirate. Programi zbrani v tem katalogu, so objavljeni na spletnih straneh naše gimnazije ter v spletni učilnici.

Dijaki, ki opravijo vse obveznosti za dejavnost, ki se izvaja preko šolskega leta izven pouka, bodo v času izbirnih dni prosti.

Če ima dijak individualni status ali ima v času izbirnih dni status povečane športne obremenitve, mu za izbirne dneve lahko priznamo to dejavnost. To dejstvo potrdi športni koordinator (podpis v rokovniku).

Dijaki se glede na želje prijavite k izbrani dejavnosti (lahko izberete več dejavnosti) v spletni učilnici na naslovu http://moodle.gimnazija-siska.si/ v predmet OIV izbirne vsebine. Za vstop uporabite uporabniško ime in geslo v obliki Ime.Priimek@dijaki.gimnazija-siska.si.

Če ste pozabili pristopno geslo, sledite navodilom na šolski spletni strani v poglavju Elektronske identitete.

Po prijavni menjave prijavljenih dejavnosti niso več možne (razen v izjemnih primerih, kot je bolezen …).

Zadnji dan za prijavo je četrtek, 17. 11. 2019. Ta dan se zapre tudi spletna učilnica.

Pri nekaterih dejavnostih je število mest omejeno. Program za takšno dejavnost se »zapre«, ko je število prijav zapolnjeno. Torej, pohitite, saj kdor prej pride, prej melje.

V primeru, da katera od dejavnosti zaradi premajhnega števila prijav ne bo izvedena, vas bomo obvestili po eAsisitentu in vas pozvali, da se ponovno prijavite na razpoložljive dejavnosti.

Tudi v letošnjem šolskem letu bomo nekatere razpisane vsebine v katalogu OIV ponudili vsem razredom kot krožek. Programi, zbrani v tem katalogu, so objavljeni tudi na spletnih straneh naše gimnazije ter v spletni učilnici.

Vsi zainteresirani dijaki se lahko k dejavnosti prijavite v spletni učilnici na naslovu http://moodle.gimnazija-siska.si/ v predmet OIV izbirne vsebine. Za vstop uporabite uporabniško ime in geslo v obliki Ime.Priimek@dijaki.gimnazija-siska.si. Če ste pozabili pristopno geslo, sledite navodilom na šolski spletni strani v poglavju Elektronske identitete.

Dijaki se lahko prijavite na več dejavnosti hkrati.

Zadnji dan za prijavo je četrtek, 17. 10. 2019. Ta dan se zapre tudi spletna učilnica. Pri nekaterih dejavnostih je število mest omejeno.

 

mag. Andreja Žan

pomočnica ravnatelja